Blogi

Syksyn ihmeitä ja fysioterapian lämpöä

Syksyn loisto alkaa kolkutella ovella ja samoin asiakasprojekti, joka lähti suunnitteille kesän loppupuolella. Kyseessä on Kotkan Karhulassa toimiva Fysioterapia Aksoni, jonka yrityksen verkkosivuja lähdettiin uudistamaan nykystandardeihin sopivalla tavalla. Mikäs olisikaan ollut hienompi tapa lähteä taas valumaan takaisin töiden maailmaan, kuin terveyden, kuntoutumisen ja hyvinvoinnin yritys, jonka ilmettä pääsee kirkastamaan ja tuomaan verkkoon.

Syksyn väriloistossa on ihmeellistä energiaa ja taikaa. Mikä ihana tapa onkaan aloittaa kirkkaat ja aurinkoiset aamut kupillisella höyryävää kahvia ja saada visioida mielessään jotakin oman alan asioita suunnittelun parissa. Kun työpäivä sitten sunnuntaina koittaa, on viikko tankattu täyteen raikasta ulkoilmaenergiaa ja on valmiina iskussa suunnittelemaan eteenpäin asiakkaiden asioita.

Sivut ovat valmiit ja löytyvät nyt osoitteesta http://www.fysioaksoni.fi

Vaikka syksyssä onkin luonnon luopumisen tuntua, on se samalla aivan uskomattoman täynnä uudistuksen energiaa. Lähes kaikilla syksyllä alkaa jokin uusi vaihe elämässä ja pää on täynnä kaikkea uutta, ideoita, energiaa, unelmia. Vaikka syksyssä tunnelma onkin menossa jo kohti pimenevää syksyä, se väistämättä tuo mukanaan halun uudistua ja mennä eteenpäin. Ihanaa kahisevaa ja lehtikasoissa rapisevaa tunnelmaa, josta kannattaa ammentaa irti kaikki mahdollinen talteen kohti pimeämpää ja kylmenevämpää talvea.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Required fields are marked *