Blogi

Värikästä ja vilkasta vuotta odotellen!

Hienon lumiukkovuoden vuoro, tervetuloa vuosi 2018! Lumiukkovuosi juontaa juurensa esikoiseni kommenttiin, kun hän piirisi uudenvuoden numeroita paperille ja numero 8 kohdalla totesi vuoden vaihtuvan lumiukoksi. Mahtava ajatus! Lumiukko, tuo kauan odotettu, riemun ja muokattavuuden symboli, jonka pystyy rakentamaan vain juuri oikeanlaisella lumella tietyssä talvisessa lämpötilassa ja joka muuttaa muotoaan jatkuvasti talven mittaan. Ja lopulta sulaa auringon säteisiin. Tervetuloa, lumiukkovuosi jos mikä!

Tämän vuoden uskon ja toivon taas tuovan supermäärät hienoja uusia asioita, sekä vanhojen asioiden uusiin sfääreihin kirkastumista. Paljon on ladattuna laivaan, joten lähdemme tästä satamasta hyvillä mielin seilaamaan kohti vuotta 2018.

Olkoon se onnekas ja täynnä ihmeellisiä ihmeitä ja elämän kauniita valoisia yllätyksiä. Toivottavasti matkamme risteävät graafisen suunnittelun merkeissä erilaisissa tunnelmissa tämän vuoden aikana. Mahtavaa vuodenalkua! The best is yet to come !!!

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Required fields are marked *