Palvelut

GRAAFISEN SUUNNITTELUN TOIMISTO

VanillaDesigns on yksilölliseen suunnitteluun erikoistunut graafinen suunnittelutoimisto. Koska jokainen yritys on oman alansa erikoisasiantuntija, on myös suunnitelman oltava yksilöllinen ja yrittäjän omaan imagoon sopiva.

Jokainen projekti on aina uniikki, niinkuin visio ja lopputuloskin.Tunnelman tavoittaminen on toteutuksessa tärkeää, sillä lopullisen tuotteen tulisi sykähdyttää vastaanottajaansa ja tavoittaa viestin olennaisin ydinsanoma.

Suunnittelu alkaa aina asiakkaan lähtökohtien mukaisen kartoituksen pohjalta joko puhelimitse, sähköpostitse tai tapaamalla. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, olipa mielessäsi joko pieni taikka suurempi kokonaisuus. Suunnitelmat on tehty toteutettaviksi, visiot valmistuviksi!

 

SUUNNITTELU-
PALVELUITAMME

YRITYSILMEEN SUUNNITTELU

Tarjoamme suunnittelupalvelut brändisi hallintaan tai sen kirkastamiseen aina pelkästä logosta yhtenäisen yritysilmeen hallintaan.

GraAFINEN SUNNITTELU

Yrityksen materiaalien yleisilmeen luominen ja hallinta. Käyntikorteista esitteisiin sekä sosiaalisen median kanaviin. Pienet yksityiskohdat merkitsevät!

WEB- SUUNNITTELU

Responsiivista ja toimivaa. Myös netissä on tärkeää herättää tunteita ja se tehdään luomalla ulkoasu joka muistetaan. Kerrotaan yrityksesi tarina tyylillä.

PRINTTI- SUUNNITTELU

Luomme käyntikortit, esitteet, Roll-upit ja kaikki fyysisten materiaalien digitaaliset asteet, jotka painotalo loihtii upeiksi tuotteiksi yrityksesi näkyvyyden tueksi.

DIGITAALINEN MEDIA

Sosiaalisen median eri kanaviin monipuolisten kampanjoiden suunnittelua. Facebook-mainonnan tai instgramin kautta tavoitat hetkessä tuhansia ihmisiä pienillä kustannuksilla. Me voimme auttaa sinua saavuttamaan lisää!

KYSY
LISÄÄ!

Tämä on se tärkein.
Kuka sinä olet? Kuinka voisimme auttaa sinua? Kerro meille tarinasi, tai pieni osa siitä. Katsotaan mitä saamme yhdessä tehtyä eteenpäin sen lentoon saamiseksi.

Fi-tunnuksen virallinen välittäjä

Nettisivujen suunnittelun ensimmäinen vaihe on tarkastaa onko haluamasi domain eli verkkotunnus vapaana. VanillaDesigns toimii Suomen viestintäviraston kautta kirjautuneena virallisen fi-verkkotunnuksen välittäjänä, joten projekti on alusta loppuun saman katon alla, kun lähdemme luomaan uutta. Varaamme siis sinulle haluamasi fi-päätteisen tunnuksen 1, 3, 5 vuoden ajalle. Lisäksi kauttamme järjestyy edullinen ja toimiva web-hotelli, johon kuuluu samaan sähköposti yrityksesi nimellä.

Fi-verkkotunnuksissa siirryttiin 5.9.2016 välittäjämalliin, jolloin verkkotunnuksen omistaja ei itse voi hallinnoida fi-juuritason asetuksia. Näitä ovat käytettävät nimipalvelut, DNSSEC ja verkkotunnuksen rekisteröinti itse tai sen uusinta. VanillaDesigns on hakenut ja saanut oikeuden ryhtyä fi-verkkotunnusvälittäjäksi ja kauttamme saat varattua itsellesi fi-verkkotunnuksen. Välittäjän vastuu ja toimintaa koskevat yksityiskohdat on tarkemmin kuvattu viestintäviraston sivuilla, katso Viestintävirasto – Välitystoiminnan tietoturva.  Lisätietoja välittäjätunnuksen käytöstä ja fi-tunnuksen varaamisesta Viestintäviraston FI-verkkotunnussivuilta.

Web-HotelliT & PALVELIN

Kauttamme saat varattua myös samaan aikaan verkkotunnuksen varauksen yhteydessä laadukkaan suomalaisen web-hotellin, jonne uudet sivusi julkaistaan. Huolehdimme domainin ja web-hotellin ylläpidosta ja ajantasaisuudesta sivujen julkaisun jälkeen sekä teemme kaikki tarvittavat asetukset niiden käyttöönottamiseksi.

Web-sivut voidaan suunnitella myös asiakkaan omaan jo varattuun web-hotelliin.