Yhteys

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

VanillaDesignsin taustalla

Noora Pajuoja

Yrittäjä / graafikko

VanillaDesigns on perustettu vuonna 2006 suuresta palosta ja halusta tehdä jotakin omaa, luoda uutta ja saada sitä samaa paloa siirrettyä asiakkaiden graafisten ulkoasujen uusimiseen sekä luomiseen.

Tunnelma ja tarinan keinoin luotu ulkoasu ovat aina kiehtoneet itseäni suunnittelussa. Ensimmäiset suunnittelun lähtökohdat, joista lähdetään liikkeelle ovat juuri ne yksilölliset kokemukset joista syntyy graafisen suunnittelun juoni ja kokonaisuus. Koulutukseltani olen Muotoilija AMK graafinen suunnittelija (2016) sekä multimedian ja viestinnän media-assistentti (2005).

Muuttuva maailma pakottaa uusiutumaan ja uudistumaan myös digitaalisissa kanavissa. Yksi on kuitenkin mikä säilyy. Se on rakkaus graafisen suunittelun elämyksellisyyteen. Halu saada tuotua näkyväksi suunnittelun keinoin jotakin sellaista, jonka tiedämme olevan olemassa mutta joka ei ole vielä tehty näkyväksi ennenkuin se puetaan kuviksi.

Ota yhteyttä, lähdetään rakentamaan yhdessä sinun brändiäsi raikkaalla otteella eteenpäin.

Tunnelmallisin terveisin, Noora


Whatsapp


Instagram

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Ota yhteyttä ja kerro mistä palveluista olisit kiinnostunut. Tarvitsetko käyntikortteja, www-sivuja, logosuunnittelua vai oliko mielessäsi esitetyö tai jokin muu suunnitelma? Laita viestiä niin suunnitellaan yhdessä eteenpäin!

Kuinka käytämme tällä lomakkeella keräämiämme tietoja? Lue tästä asiakastietojemme Tietosuojaseloste


* = vaadittu tieto viestin lähettämiseksi