Blogi

Kadut kuumat kaupungin

Kaupungin kaduille on mahtunut taas monta kesäistä hetkeä ja pallo pyörähtää taas kohti syksyä. Joka onkin tänä vuonna enemmän kuin tervetullut. Asiakasprojekteja on sovittu jo kaupunkikeskustan kauneushoitola Kullan Kaunistavan Kosketuksen ikkunateippauksien ja yritysilmeen uusimisen merkeissä, jonka kultaiseen hehkuun on ollut mukava sukeltaa suunnittelun parissa. Uusi hehkuvan ihana kauneushoitola löytyy syksyllä 2017 osoitteesta Suvantokatu 12, jossa on monipuoliset palvelut keskustan vilinässä avautuvat asiakkaille uusissa remontoiduissa toimitiloissa. Täältä löytyy kaikki hieronnoista jalkahoitoihin, sekä hoikentaviin Formostar-syvälämpöhoitoihin. Yrittäjä-äidin elämään sopisi varmasti mikä tahansa näistä palveluista ja aionkin hypätä itse asiakkaan saappaisiin niin pian kuin löydän kalenterista sopivan aukon päästä hyödyntämään Kullan Kaunistavan Kosketuksen mainiota sijaintia ja monipuolisia palveluita.

Syksyn mittaan mukaan on ilmaantuntut myös muutama uusi yhteistyökumppani joiden kanssa aloitan enemmän kuin mielelläni asioiden eteenpäin suunnittelun. VanillaDesignsilla on syksyllä edessä taas uusi muutto, kun uudet uunituoreet kotitoimiston toimitilat valmistuvat loppusyksyn aikana. Toiminta on siis kovasti murroksen alla, mutta koko ajan tapahtuu ja pinnan alla kuohuu!

Some-markkinoinnin saralla on näin syksyllä oltu aktiivisia ja Urban Basicsin instagram-tiliä on kehitetty eteenpäin. Tavoitteena olisi, että merkin ensimmäinen verkkomyyntipaikka aukeaisi marraskuussa 2017, jossa aikataulussa näytetään varsin hyvin olevan. Showroomiin on kesän aikana saatu muutama uusi mallinukke, sekä mallistoa on kovasti kuvattu eteenpäin.

Alkusyksylle on kaavailtuna muutaman uuden yrittäjän yritysbrandin rakentamiset, joihin lähden taas mukaan mitä suurimmalla innolla. On aina ihana omasta rajallisesta ajankäytöstä huolimatta hypätä mukaan katsomaan sitä uuden uunituoreen yrityksen ja yrittäjyyden innostusta ja intohimoa, se jos mikä vie itseäkin roppakaupalla eteenpäin! Kun tekee sitä, mikä tuntuu omalle, ei ole väliä onko maanantai, harmaa keskiviikko vai sunnuntai. Se, mikä elää sinussa, luo uutta ja vie koko toimintaa eteenpäin olit sitten missä vain. Toki myös yrittäjän täytyy osata ottaa niitä hiljaisia ja pysähtyneitä hetkiä kaiken innostuksen ja ilon keskellä. Myös siellä hiljaisuudessa leijuu valtava potentiaali, joka saattaa vaatia tasaisen pinnan jonka läpi ponnahtaa ajatusten viidakosta.

Kaupungin inspiroivasta ja hektisestä kesästä suunnataan ajatuksissa siis jo kohti syksyä. Lehtien leijumista maahan ja uuden tuntua. Vuosi toisensa jälkeen se tunnelma jaksaa vaan aina kiskaista mukaansa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Required fields are marked *