Blogi

Katso tyhjiä sivuja edessäsi rohkeudella

Kevät tuo tullessaan suuren ja ison muutoksen sekä työ- että yksityiselämään. Meidän koko perheemme muuttaa Pohjois-Karjalaan, jonne alamme rakentamaan tyhjältä sivulta täysin uutta tarinaa. Suuria muutoksia, haikeita tunteita ja isoja ajatuksia on herännyt pitkin alkuvuotta, kun muutto on alkanut vähitellen selvitä. VanillaDesigns jatkaa siis toiminta hoitovapaan ohessa, kunhan muuttokuorma on saatu purettua ja muutama muu välivaihe asettumisessa lyöty lukkoon ja valmiiksi.

Muutokset tuovat aina mukanaan väistämättä elämän koko kirjon yhdellä tarjottimella. Asiat harvoin muuttuvat vain yksi kerrallaan, vaan ne kaikki tulevat yhtäaikaa ja kerralla. Yksi pieni asia muuttaa toisen kulkua ja yhtäkkiä huomaat, että olet keskellä myräkkää, joka pyörii vinhana ympärillä. Siitä myrskystä nousee eteen asia toisensa jälkeen ja yleensä vielä hyvin erilaisena kuin ehkä olit sen etukäteen mielessäsi kuvitellut. Muutokseen ei voi varautua muuta kuin rohkeudella ja sinnikkyydellä. Se tulee väistämättä ravisuttamaan arkea. Asioilla kun ei aina välttämättä ole niin suuri taipumus järjestyä juuri niinkuin kuvitteli. Yleensä suurempi totuuden siemen onkin siinä ajatuksessa, että sinnikkyys ainakin lopulta jossakin vaiheessa ja jollakin tavalla kyllä palkitaan. Kun jaksaa pyörittää kiveä, se vierii kohti uusia maisemia vaikka väkisin, mutta ei omalla painollaan.

Lähdemme kohti muutoksia luottavaisin ja innostunein mielin, tätä olemme kovasti odottaneet ja toivomme että suuri pohjatyö joka asioiden eteen on koko kevään aikana tehty maksaa itsensä takaisin sitten paikan päällä ollessa. Muutoksissa on voimaa, vaikka myös tuntematonta ja pelottavaa. Mutta jos ei yritä, ei mikään myöskään muutu. Aina on olemassa rohkeuden kaksoisvoitto, kun yrität, saat joko jommankumman palkinnoista. Joko onnistut siinä mitä yrität, tai ainakin opit. Kohti uutta siis, hii-ohoi!

“Look at the blank pages before you with courage”

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Required fields are marked *