Blogi

Uuden elämän alku

On aika toivotella hetkeksi vaaleanpunaiset lomatoivotukset, sillä VanillaDesigns siirtyy nyt suunnittelemaan uuden elämän alun ensimetrejä pienen pikkusiskon kanssa. Äitiysloma numero kaksi alkaa helmikuun lopussa ja loppuu tammikuussa 2017. Hyvin perinteisesti yrittäjän lapset solahtavat pienestä asti kuitenkin mukaan yritystoimintaan, joten suunnittelijan assistenttina sunnuntaisin tulee toimimaan kahden pienen tyttären kaksikko. Graafisen suunnittelun elementit siirtyvät siis seuraavalle sukupolvelle jo kirjaimellisesti äidinmaidossa.

Töitä tulen ottamaan vastaan myös äitiysloman aikana, sillä palo graafisen muotoilun maailmaan säilyy myös maitorumban ja pikkulapsiajan melskeessä. Älkää siis epäröikö ottaa yhteyttä, kertoa kuulumisia tai kysellä kinkkisiä kysymyksiä myöskään äitiysloman aikana. Sunnuntaitöiden puitteissa tavataan!

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Required fields are marked *