Blogi

Lentoon lähtenyt unelma

Valoisaa alkanutta vuotta ja Onnea kaikkiin sen tuomiin uudistuksiin, haasteisiin ja tavoitteisiin itse kullekin! VanillaDesignsin Tammikuu 2016 alkaakin juhlallisen tuntuisissa merkeissä – nimittäin tämä vuosi kokonaisuudessaan tulee olemaan VanillaDesignsin kymmenvuotisjuhlavuosi! Siitä on siis kymmenen vuotta, kun VanillaDesigns ponnisteli siivilleen Espoon Uusyrityskeskuksen siivittämänä ja heinäkuun helteissä vuonna 2006 lyötiin kättä päälle ensimmäisistä asiakastöistä.

Mitäs silloin aluksi olikaan, noina lentoonlähdön alkuvuosina? Oli ainakin suuri innostus, usko ja luottamus siihen, että kyllä kokemus kasvattaa siivet ja tekevälle löytyy. Tekemisen palo oli niin suuri, että sen turvin uskalsi hypätä hypyn tuntemattoman yrittäjyyden maailmaan, koska muuta vaihtoehtoa ei ollut. Ainoa tapa päästä tekemään niitä asioita, joista oikeasti nautti, oli alkaa tehdä niitä itse.

Ja voi, kyllä nämä vuodet ovat olleet kova korkeakoulu ja uskomaton elämysmatka kokemuksiin, joista ei osannut edes haaveilla silloin kun yrittäjänä tätä matkaa aloitti. Se sama innostunut kutitus vatsanpohjassa ja asiakkaiden kanssa yhdessä onnistuneiden projektien toteuttamisen riemu on seurannut tähän päivään saakka. Vuodet ovat tarjoilleet suuria mullistuksia tekniikoissa, joiden mukana on täytynyt seilata välillä jopa epätoivon vimmalla. Uuden jatkuva oppiminen tällä alalla on jatkuvaa, joskin yrittäjyys on alkanut jo hiljakseen sujumaan omalla tasaisella aallokollaan.

Tältä vuodelta toivon samaa, kuin edellisiltä kuluneilta yhdeksältä. Oppia, iloa ja innostusta. Uusia näköaloja, uusia näkökulmia. Kohtaamisia, jotka saavat ajattelemaan. Projekteja, jotka haastavat itsensä yrittäjänä kohti parempaa osaamista. Kaikkea sitä, mikä siivilleen nousemisen jälkeen kantaa eteenpäin kohti uusia maisemia.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Required fields are marked *