Blogi

Syksyn energiaa

Se on syyskuu. Se on täällä kuin vanha ystävä, koputtelemassa ovelle ja laittamassa taas ruotuun kesän jäljiltä vellovan vapauden ja haaveilun täyttämän arjen. Tuntuu puhdistavalta ja innostavalta taas aloittaa syysrutiineja, jotka väistämättä aina sisältävät jotain uutta. Yrittäjän kesäloma on aina vähän erilainen kuin tavallisen palkkatyössä käyvän arjessa, loman aikana luetaan sähköposteja ja tehdään pieniä työasioitakin, mutta uusia projekteja harvoin silloin aloitetaan. Lomalla lepuutetaan mieltä ja kerätään varastoon uusia ajatuksia ja ideoita, ehkäpä juuri varastoon syksyn varalle. Siksi syksy antaa taas vapauden aloittaa kovalla tohinalla kaikki pinnan alla kuplinut, kanavoida energia taas uudella innolla jonkun uuden kehittelyyn ja luomiseen.

Viimeisen puolen vuoden aikana on ollut ilo olla mukana projektissa, joka jatkuu luontevasti urheiluvaatebisneksen parissa myös nyt syksyllä. VanillaDesigns on ollut mukana luomassa ja toteuttamassa uuden Suomen markkinoille suuntaavan urheiluvaatemerkin brändinhallintaa ja graafisen ilmeen toteuttamista. Merkki toimii nimellä Urban Basics Street&Sportwear ja se valmistaa värikkäitä, trendikkäitä ja käytännöllisiä urheiluvaatteita, joille on saatu markkinoilla luotua jo kiinnostusta ja kysyntää, sekä käyttäjäkunnan anataman positiivisen palautteen perusteella suunniteltua jo uusia suunnitelmia. Tällaisessa projektissa on ollut ilo olla mukana, väistämättä itseenkin tarttuu roppakaupalla hyvää energiaa ja sporttista toimeliaisuutta.

Syksyn aikana aletaan selvittelemään siis lisää urheilullisen brändin polkuja eteenpäin, mutta kumarrutaan ensin hetkeksi solmimaan kengännauhat ennenkuin spurtataan taas kohti uusia maisemia. Verkokauppa tuotteille löytyy syksyn mittaan osoitteesta www.urbanbasics.fi ja sen uutisia voi seurata jo nyt myös instagramissa @urbanbasics.fi. Tulossa syksyn aikana on uusia Fitness series-kompressiovaatesarjan vaatteita uusilla upeilla kuoseilla, sekä Basic sport-sarjan tuotteita vapaa-aikaan ja kevyempään urheiluun, pysy siis kuulolla tästä merkistä!

Yrittäjän arkea siis luvassa innostuneen tunnelman vallassa. Tiedossa on myös paljon muuta, yhteistyökuvioita valokuvaaja Korpilumon kanssa Pohjois-Karjalassa ja uusien yritysten graafisen ilmeen luomista Kymenlaakson alueella. Kiitollisena siis vaihdetaan elokuu jo syksyyn ja startataan taas vauhtiin. Vaikka syksy säiden puolesta harvoin tuokaan sitä lämpöä meille ulkoapäin, voi sen yrittää luoda itselleen suoraan sydämeen tekemällä asioita jotka sykähdyttävät ja saavat hyvän mielen virtaamaan.

Ja hei ystävät, VanillaDesigns löytyy nyt myös instagramista. Siellä saa käydä myös kurkkaamassa mitä graafisen suunnittelijan arjessa tapahtuu.

And suddenly you know. It’s time to start something new and trust the magic of beginnings.


Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista Required fields are marked *