Ajankohtaista

Suunnittelu alkaa ohikiitävästä ajatuksesta, ideasta ja innostuksesta.

Kun on halu päästä tekemään, on tärkeää että pystyy näkymään oikealla tavalla tavoittaakseen kohderyhmänsä. Yrityksen tärkein mielikuva luodaan asioilla, joita ei voi sanoa. Yritysilme on osa yrityksen ääntä jolla se haluaa asiakkailleen puhua. Sen perusteella luodaan mielikuva yrityksen visiosta, arvoista ja toimintamalleista. Kaikki lähtee niistä pienistä yksityiskohdista, vivahteista, tunnelmista ja kuvista. Tunnelma synnyttää kokemuksen. Kokemus tekee asiakkaan.

Viimeisimpiä asiakkaitamme

web-projekteja

Style Heaven on Joensuun ydinkeskustassa sijaitseva Parturi-kampaamo, jonka nettisivut suunniteltiin uudelleen modernille liikkeelle sopivaksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jonka sisältöä hallinnoi dynaaminen ja suosittu responsiivinen WordPress sekä pistävän tyylikäs teema, joka suunniteltiin Style Heavenin brändiin sopivaksi kokonaisuudeksi.
www.styleheaven.fi
Web-suunnittelu / Ulkoasu
Infinity Healing on Joensuun Vehkalahdessa toimiva energiahoitola, joka halusi yrityksen toimialaan ja tunnelmaan sopivan logon sekä sen viestiä tukevat ja ilmentävät nettisivustot. Suunnittelussa panostettiin harmonian ja seesteisen ajatusmaailman välittämistä eteenpäin asiakkaille ja sen pohjana käytettiin WordPress-sisällönhallintaa.
www.infinityhealing.fi
Yritysilmeen suunnittelu

Ajankohtaista Nyt

Mitä kuuluu Meille

24.02.2019

YRITTÄJIEN TOIMINTAA

VanillaDesigns on mukana aktiivisesti Joensuun yrittäjien sekä Bisnesleidien toiminnassa, sekä kouluttautuu ahkerasti kevään mittaan sekä Web Designin, että yrittäjäakatemian puolella. Luvassa on siis pävitettyä tietoa sekä yrittäjyyden että vuoden 2019 Web trendien puolelta.

24.09.2018

ENERGIAHOITOLAN UUSI YRITYSILME

Energiahoitola Infinity Healing sai uuden yritysilmeen, johon kuului sekä logo ja uudet nettisivustot. http://www.infinityhealing.fi

01.01.2019

STYLE HEAVENIN UUSI VERKKOILME

Parturi-Kampaamo Style Heavenin nettisivut uudistettiin ja modernin uuden liikkeen graafinen ilme päivitettiin myös verkossa. http://www.styleheaven.fi

24.04.2018

SISUSTUS SATULLE LOGO

Uusi aloittava yrittäjä Sisustus Satu sai uuden yritysmerkin, kun sille suunniteltiin koristeellinen, mutta kuitenkin selkeästi yrityksen yksilöllistä modernia otetta henkivä uusi logo alkavan yrityksen keulakuvaksi.

02.03.2018

KAMPAAMO SVENGIN UUDET NETTISIVUT

Parturi-Kampaamo Svengin nettisivut uudistettiin ja niille haluttiin yksinkertainen, mutta kuitenkin moderni ulkoasu joka ilmentäisi yrityksen muuta ilmettä ja ulkoasua. http://www.kampaamosvengi.fi

01.04.2018

NEUMARILLE UUSI LOGO

Neuropsykiatrista valmennusta tarjoava Neumari sai uuden logon yritykselleen, joka on näkyvissä yrityksen eri sosiaalisen meidan kanavissa.