Palvelut

GRAAFISEN SUUNNITTELUN ERIKOISTOIMISTO

VanillaDesigns on yksilölliseen suunnitteluun erikoistunut graafisen suunnittelun erikoistoimisto. Koska jokainen yritys on oman alansa erikoisasiantuntija, on myös suunnitelman oltava yksilöllinen ja yrittäjän omaan imagoon sopiva. Jokainen projekti on aina uniikki, niinkuin visio ja lopputuloskin. Tarkoituksena on toteuttaa ihmisen kokoista suunnittelua, jossa ei turhia hienostella erikoissanastolla vaikka lopputuloksen onkin oltava erityistä ja mieleenpainuvaa. Tunnelma, tyyli ja toteutus pyritään suunnittelussa yhdistämään lopputulokseksi. Tunnelman tavoittaminen on toteutuksessa tärkeää, sillä lopullisen tuotteen tulisi jollain lailla sykähdyttää vastaanottajaansa ja tavoittaa viestin olennaisin ydinsanoma.

VanillaDesignsin suunnittelupalveluihin kuuluu graafisen suunnittelun palvelut sekä printtimateriaalien että sähköisemmän median puolella. Suunnittelu alkaa aina asiakkaan lähtökohtien mukaisen kartoituksen pohjalta joko puhelimitse, sähköpostitse tai tapaamalla. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, olipa mielessäsi joko pieni taikka suurempi kokonaisuus. Yhteistyökumppaniverkostomme takaa sen, että ratkaisu löydetään lähes asiaan kuin asiaan. Suunnitelmat on tehty toteutettaviksi, visiot valmistuviksi!

Fi-verkkotunnusten virallinen välittäjä

Fi-verkkotunnuksissa siirryttiin 5.9.2016 välittäjämalliin, jolloin verkkotunnuksen omistaja ei itse voi hallinnoida fi-juuritason asetuksia. Näitä ovat käytettävät nimipalvelut, DNSSEC ja verkkotunnuksen rekisteröinti itse tai sen uusinta. VanillaDesigns sai oikeuden ryhtyä fi-verkkotunnusvälittäjäksi ja kauttamme saat varattua itsellesi fi-verkkotunnuksen.Välittäjän vastuu ja toimintaa koskevat yksityiskohdat on tarkemmin kuvattu viestintäviraston sivuilla, katso Viestintävirasto – Välitystoiminnan tietoturva.  Lisätietoja välittäjätunnuksen käytöstä ja fi-tunnuksen varaamisesta Viestintäviraston FI-verkkotunnussivuilta.

valittajatunnus_FI_yksipalstainen_175

Suunnittelupalveluitamme ovat mm.:

– Esitemateriaalit
– Käyntikortit
– Julisteet
– Logosuunnittelu
– www-sivujen graafinen suunnittelu sekä tuotanto
– sosiaalisen median erilaisia kampanjoita
– Messumateriaalit, standit, roll-upit
– Yritysilmeen uudistus ja hallinta
Ota yhteyttä ja kysy lisää >>