Ajankohtaista

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Suunnittelu alkaa ohikiitävästä ajatuksesta, ideasta ja innostuksesta. Kun on halu päästä tekemään, on tärkeää että pystyy näkymään oikealla tavalla tavoittaakseen kohderyhmänsä. Yrityksen tärkein mielikuva luodaan asioilla, joita ei voi sanoa. Yritysilme on osa yrityksen tärkeintä ulospäin näkyvää viestintää, sillä sen perusteella luodaan mielikuva yrityksen visiosta, arvoista ja toimintamalleista. Kaikki lähtee yksityiskohdista, pienistä vivahteista, tunnelmista ja kuvista.

AJANKOHTAISTA NYT

17.05.2017
TOIMINTA SIIRTYY POHJOIS-KARJALAAN
VanillaDesignsin toimipaikka siirtyy Kotkasta Pohjois-Karjalaan. Uusi toimipaikkakunta on toukokuusta 2017 alkaen Joensuussa, josta käsin toiminta jatkuu ympäri Suomen. Kotkan asiakkaat säilyvät kuitenkin etätyöyhteyden päässä ja VanillaDesigns ajaa hurauttelee välillä myös Kymin suunnalle kuulemaan uusia tuulia mitä siellä yrityselämässä tapahtuu.

27.11.2016
FYSIOTERAPIA AKSONIN UUDET SIVUT
Kotkan Karhulassa toimivan Fysioterapia Aksonin nettisivut uudistuivat ja uusi ilme verkosta löytyy osoitteesta www.fysioaksoni.fi

29.2.2016
UUDET TUULET JA PIENI TAUKO TYÖNTEOSTA
VanillaDesigns siirtyy hetkeksi aikaa pienelle luovalle tauolle, kun yrittäjä siirtyy loppuvuodeksi äitiysloman viettoon. Hanskoja ei kuitenkaan ripusteta ihan kokonaan naulaan vaan mahdollisuuksien mukaan äitiysloman aikana otan vastaan pienimuotoisia sunnuntaitöitä. Joten jos sinulla on projekti, joka vaatisi kiireetöntä toteutusta niin ota yhteyttä ja katsotaan miten voidaan asian kanssa edetä. Muutoin kiitän ja kumarran sekä palataan asioihin täysipainoisesti taas vuonna 2017!

10.01.2016
PALKINTONURKAN VERKKOILME JA LOGO UUDISTUIVAT
Joensuulainen yritys Palkintonurkka sai uuden ilmeen sekä verkkosivuilleen että logonsa ulkoasuun,  jotka molemmat uudistettiin kokonaan. Yrityksen ilme suunniteltiin vastaamaan enemmän tämänhetken toimintaa sekä mielikuvaa Palkinonurkan tarjoamista palveluista. www.palkintonurkka.fi

10.09.2016
YRITYKSEN VISUAALISEN ILMEEN LUOMISTA
Parturi-Kampaamo Tea´s Time sai uuden graafisen ilmeen ja ikkunateippaukset Kotkassa Karhulan keskustassa. Yritykselle suunniteltiin logo, lehtimainokset sekä ikkunateippaukset.

01.08.2016
URHEILUVAATTEIDEN BRÄNDINHALLINTAA
VanillaDesigns on mukana rakentamassa uuden urheiluvaatemerkin yritysilmettä ja mainosmateriaaleja. Markkinoille tuleva uusi sporttivaatemerkki Urban Basics Street&Sportwearille suunniteltiin logo, nettisivutila sekä sosiaalisen median instagram -tili, sekä valmisteilla on myös verkkokauppa jonka eteneminen tapahtuu syksyn 2015 aikana. www.urbanbasics.fi

14.07.2016
POLVIJÄRVEN KUNTA SAI UUDEN LOGON
Polvijärven kunta tehosti näkyvyyttään ja sille rakennettiin uusi logo tukemaan markkinointia ja kunnan yksilöllistä identiteettiä. VanillaDesigns toteutti logon graafisen ulkoasun suunnittelun.

10.6.2016
UUTTA ILMETTÄ KAMPAAMOKETJULLE
Parturi Kampaamo Svengin sekä Saksisetin graafinen ilme sekä verkkosivut uudistuivat!
Käy tutustumassa www.saksiset.fi ja www.kampaamosvengi.fi

25.5.2015
INSTAGRAM TUTUKSI
Mukana Cursorin Instagram-koulutuksessa Eagle talolla.